Sal ligi temsilcimiz Gülsuyuspor Sal liginde ilk hafta oynayacağı Şile Yıldızspor maçı hazırlıklarına başladı
Acıbadem spor kulübü başkanı Oğuz Atagün Gülsuyu spor kulübü futbol şube sorumlusu Davut Akman ile sohbet etti
2 yönetici Amatör futbol ile ilgili ayak üstü kısa bir sohbet gerçekleştirdiler
Gülsuyuspor Şile Yıldızspor maçına kilitlendi:
2016-17 sezonunda Süper Amatör lig 6.grupta mücadele edecek olan temsilcimz Gülsuyuspor ligin ilk maçında karşılaşacağı Şile Yıldızspor maçının hazırlıklarına başladı,
Başıbüyük stadında yapılan idmanda Teknik sorumlu İrfan Köklü futbolcularına ligin başlamasına 10 gün kaldığını,Şile Yıldızspor ile oynayacakları ilk maçın önemini vurgulayarak, Biz iyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz, eksiklerimiz var bunların bilincindeyiz ama eğer Süper Amatör ligde başarılı olmak istiyorsak sahamızda oynayacağımız bütün maçları kazanmak zorundayız.
Futbol oyununda koşmadan, bozmadan, ikili mücadelelere girmeden topu kazanmadan , gol pozisyonları üretmeden maç kazanılmaz, bu sebeple sahaya çıkan her futbolcu önce kendisine verilen asıl görevlerini yapacak, daha sonra da kapasitesini zorlayarak diğer görevleri yapmaya çalışacaktır.
Aksi taktirde oynadığımız maçları kazanmak mümkün olmaz,ya rakip hataları ile ya da tesadüflerle maç kazanırız dedi.
İrfan Hoca Futbolcularından sahada iyi niyetli olmalarını, mücadele etmelerini, Futbol oynamak için enerjilerini tasarruflu kullanmadan oynamaları gerektiğini vurgulayarak, hakemler, rakiplere ve taraftarlara karşı saygılı olmalarını istedi,
Acıbadem spor kulübü başkanı Oğuz Atagün de idmanı bir süre izledi ve Gülsuyu spor kulübü Futbol şube sorumlusu Davut Akman ile sohbet etti.
573 Toplam görüntülenme, 3 Bugün