2014-15 sezonunda Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Gülsuyuspor idmanlara başladı.
Gülsuyu Spor Kulübünün Efsane Başkanı Behram Kaçar
Başkan Behram Kaçar Genel kaptan Memduh Şerefoğlu ve Ali Karakuş ile birlikte idmanı izlediler
Gülsuyuspor Topbaşı yaptı:
2014-15 sezonunda Süper Amatör Kümede Maltepe ilçesini temsil edecek tek takımı Gülsuyuspor Başıbüyük spor tesislerinde idmanlara başladı.
Genel Kaptan Memduh Şerefoğlu ve Ali Karakuş da İdmanı izlediler.
Başkan Behram Kaçar Gülsuyu spor kulübü olarak 2014-15 sezonunda Süper Amatör Kümede Maltepe ilçesini tesil edecek tek takım olmanın bilincinde olduklarını,bu sormluluk ile transferde Mütevazı bir takım kurduklarını söyledi.
Başkan Kaçar Gülsuyu spor kulübü futbolcularının da bu bilinçle sahada mücadele etmelerini beklediğini vurguladı,
Spor dostluk kardeşliktir slogano ile maçlara çıkacaklarını, kazanmak için centilmenlik çerçevesinde mücadele etmek istediklerini ,sporun 3 ihtimalli bir oyun olduğunu söyledi.
Futbolcularımızdan maçlarda bunun bilincinde olmalarını bekliyoruz dedi.
Başkan Behram Kaçar Taraftarlarımızın da bu doğrultuda hareket etmelerini kendilerine yakışanı yapmalarını istediklerini belirtti.
Behram Kaçar ve yönetiminin Gülsuyuspor kulübü olarak kısıtlı olanaklarla ve imkansızlıklarla boğuşarak İstanbul Amatör liglerinde verdikleri mücadeleyi iyi biliyor be takdir ediyorum.
Bu zamanda bu şartlarla kulüp başkanlığı yapmak her babayiğidin harcı değildir.
Behranm Kaçar başkan ve yönetimine 2014-15 sezonunda başarılar diliyorum.
101 Toplam görüntülenme, 1 Bugün