Maltepe Belediye başkan yardımcısı Gültekin Karataş beraberinde Belediye meclis üyeleri Adile Çınar, Yasemin Boyraz ve Erkan Dinçel ile birlikte Zümrütevler spor kulübünü ziyaret ettiler.
Gültekin Karataş hayırlı olsun dedi:
Maltepe belediye başkan yardımcısı Gültekin Karataş ve beraberindeki belediye meclis üyeleri Aile Çınar, Yasemin Boyraz ve Erkan Dinçel Maltepe Zümrütevler spor kulübü tesislerine gelerek hayırlı olsun dediler.
Gültekin Karataş ve beraberindekiler Zümrütevler mahallesine kazandırılan spor tesislerini gezerek bilgi aldılar.
Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç ve ekibinin Gülsuyu Asım Kara spor tesislerinden sonra Zümrütevler spor tesislerini de yaparak gençlerin hizmetine sunduğunu.
Sırada ise Fındıklı mahallesinin olduğunu, bir an önce de Fındıklı mahallesine spor tesisleri yapılması gerektiğini vurguladılar.
522 Toplam görüntülenme, 1 Bugün