Maltepesporun Basın sözcüsü Nevzat Eren kurban kesimi sonrası Maltepe Yerel Basın mensuplarını Lalezar Kafe’de kahvaltıda ağırladı.
Başkan İlhan Özüpekoğlu kahvaltıya sonradan katıldı ve Basın mensupları ile sohbet etti.
Nevzat Eren yalnız bırakıldık, bize destek verilmiyor dedi:
Maltepespor kulübü yönetim kurulu üyesi basın sözcüsü Nevzat Eren Yerel basın mensupları ile sahibi bulunduğu Lalezar Kafe’de kahvaltıda bir araya geldi.
Nevzat Eren başkanımız İlhan Özüpekoğlu ve yönetim kurulu olarak 2 yıldır yeterli destekleri alamadığımız halde arkadaşlarımız ile birlikte yaptığımız özverili çalışmalarla kulübümüzü yönetmeye çalışıyoruz.
Geçmiş yönetimlerden bugüne gelen borçları faizleri ile birlikte ödüyoruz,
2016-17 sezonunda 3.lig 3.grupta mücadele edeceğiz,bu liglerde deneyimli olan,bizi şampiyonluk hedeflerimize taşıyacak kapasitedeki futbolcuları transfer ettik, Cumartesi günü Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağız.
Ligde ilk 3 hafta oynayacağımız maçların çok zor ve çekişmeli geçeceğini düşünüyoruz, bu maçlardan alacağımız puanlar ile hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışacağız, İlhan Özüpekoğlu başkan ve yönetim kurulu olarak biz başarılı olacağımıza inanıyoruz.
Biz yönetim olarak gerekenleri yaptık sıra futbolcularda onlar sahaya çıkacak, gerekli mücadeleleri yapacak ve kazanmak için oynayacaklar, onlara inanıyor ve güveniyoruz.
Allah Utandırmasın dedi.
458 Toplam görüntülenme, 1 Bugün