Maltepe Zümrütevler Spor Kulübü Futbol Akademisi öğrencileri başkan Zafer Yıldırım’ın gurur kaynağı oldular.
Antrenör Erhan Güler öğrencileri ile tek tek ilgileniyor
Öğrenciler Hocaları Erhan Güler’i can kulağı ile dinliyorlar
Öğrencilerin Anne ve babaları da çocuklarını saha kenarından izliyorlar
Zafer Yıldırım onlarla Gurur duyuyor:
Maltepe Zümrütevler spor kulübü başkanı Zafer Yıldırım Futbol Akademisindeki öğrencilerinin Girne Mahallesi spor tesislerinde yaptıkları çalışmaları yakından izliyor.
Cumartesi ve Pazar Günleri saat 10.30 -12.00 saatleri arasında yapılan çalışmaları izleyerek Futbolcu adayları ile ilgileniyor, saha kenarında gerekenleri yapıyor.
Başkan Zafer Yıldırım Zümrütevler Spor kulübü Futbol Akademisinin gördüğü ilgi karşısında çok memnun olduğunu, Kulübü kurmakla ne kadar isabetli bir iş yaptığımız şimdi daha iyi anlıyorum dedi.
Öğrencilerin Anne ve babalarının memnuniyetleri karşısında yönetim kurulundaki arkadaşları ile birlikte daha da arzulu ve istekli olduklarını vurgulayan başkan Zafer Yıldırım, kısa zamanda 50 öğrenciye ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.
Başkan Zafer Yıldırım 2004-05 doğumlulardan oluşan U-11 yaş grubunda da 25 Ekimde başlayacak olan liglere katılacaklarını Zümrütevler Mahallesindeki çocukların kendi yaşadıkları mahalleyi İstanbul Amatör liglerinde en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını ifade etti,
U-11 Yaş grubu takımının idmanlarının Salı ve Perşembe günleri 16.00-17 30 saatleri arasında yapılacağını belirtti.
518 Toplam görüntülenme, 1 Bugün