Maltepe Zümrütevlerspor Alt yapısı U-12 ve U-14 yaş grubu takımları Çalışmalarını sürdürüyor
Antrenör Oğuz Özyiğit futbolcularına yapacakları ısınma hareketlerinin doğrusunu gösteriyor
Futbolcuları da Oğuz hocayı can kulağı ile dinliyorlar
Oğuz Hocaya da Maaşallah Allah nazardan saklasın , Tekelsporda futbol oynadığı eski günlerindeki gibi mihrap yerinde
Zümrütevler spor kulübü Yönetim Kurulu üyesi Genel Kaptan Recep Köse iş ortağı Mehmet Arif Yavuz ile birlikte idmanları izliyor,
Zümrütevler çalışıyor.
Maltepe Zümrütevler spor kulübü U-12 ve U-14 yaş grubu idmanlara oyuncular yoğun ilgisi gösteriyorlar, 2 takım halinde yaklaşık 35 kişinin katılımı ile zevkli ve eğlenceli çalışmalar gerçekleştiriliyor.
Sal ve Perşembe günleri saat 16.00-19.00 arası Maltepe Belediyesi Girne Mahallesi Halı saha spor tesislerinde yapılan idmanlara Antrenör Oğuz Özyiğit nezaret ediyor.
Zümrütevler spor kulübü Antrenörü Oğuz hoca futbolcularına alt yapı temel eğitimi ve performans programlarını uyguluyor, onlara futbolun inceliklerini öğretiyor.Fizik kalitelerini, Teknik kapasitelerini ve taktik oyun anlayışlarını geliştirmeye yönelik çalışmalar yapıyor,
Yönetim kurulu üyesi Genel kaptan Recep Köse de idmanları saha kenarından izliyor Futbolcuların motivasyonunda Oğuz Hocaya yardımcı oluyor.
Recep Köse Futbolu çok sevdiğini vurgulayarak Maltepe Zümrütevlerspor kulübünün geleceği olan bu gençlere hizmet etmekten zevk aldığını söyledi.
Genel Kaptan Recep Köse Maltepe Zmrütevler spor kulübü başkanımız Zafer Yıldırım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım ile birlikte, bu yetenekli gençleri spora yönlendirmek ,onların sağlıklı yaşam için spor yapmalarını sağlamak, iyi birer sporcu olmaları için elimizden geleni yapıyoruz dedi.
92 Toplam görüntülenme, 1 Bugün