Maltepesporun tecrübeli kalecisi Emre Aydın Tedavi sürecinin devam ettiğini, Ocak ayında yapılacak olan Hazırlık kampına katılmak istediğini söyledi.
Futbol şube sorumlusu Hasan Zengin Emre Aydın’ın bir an önce sahalara dönmesini istiyoruz dedi.
Emre Aydın dönüyor:
Çapraz bağlarından sakatlanarak ameliyat olan Kaleci Emre Aydın tedavi sürecinin olumlu geçtiğini en geç Ocak ayımda sahalara dönebileceğini söyledi.
Maltepesporun Düzcespor maçı hazırlıklarını yaptığı Tekel sahasına gelen Emre Aydın arkadaşları ile hasret giderdi ve idmanı saha kenarından izledi,
Kaleci Emre Aydın sahaları ve formasını çok özlediğini, tedavisinin sürdüğünü, en geç ocak ayında yapılacak olan hazırlık kampına katılacağını söyledi.
Emre Aydın sakatlık sürecinde kendisine destek olan başkan İlhan Özüpekoğlu, Futbol şube sorumlusu Hasan Zengin, yönetim kurulu üyeleri ve Futbolcu arkadaşlarına teşekkür etti. onları çok seviyorum dedi.
Maltepesporun yetenekli kalecisi Emre Aydın’ın iyileşerek bir an önce takımına dönmesini bekliyoruz.
294 Toplam görüntülenme, 1 Bugün