Ak Parti Maltepe İlçesi eski Belediye meclis üyesi adayı Selami Yeşilyurt Recep Tayyip Erdoğan 11 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı olacak dedi Selami YEŞİLYURT ile Cevizli Mahallesindeki iş yerinde görüştük. 22 yıldır Maltepe Cevizli Mahallesine ikamet ediyor, Gıda Sektöründe Faaliyet gösteren Yeşilyurt Group firmasının yönetim kurulu başkanlığını yapıyor.
Sayın Başbakanımz Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Genelinde yüzde 55 oy alacak: Maltepe Ak Parti eski Belediye Meclis üyesi adayı Yeşilyurt Group yönetim kurulu başkanı Selami Yeşilyurt 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakanımz Recep Tayyip Erdoğan Türkiye genelinde yüzde 55-61 oy alarak Cumhurbaşkanı olacak dedi. Selami Yeşilyurt Recep Tayyip Erdoğan’ın Maltepe genelinde ise Yaklaşık yüzde 50 oy alacağını iddia etti.
1980 Trabzon doğumlu iş adamı Selami Yeşilyurt ilkokul öğrenimi’ni Trabzon’da orta ve lise öğrenimi istanbul’da yaptı, 11 yıldır Ak Parti Maltepe ilçesinde çeşitli kademelerde görev yaptı,2009 yılındaki yerel seçimlerde Belediye Meclis üyesi adayı,2014 seçimlerinde de Meclis üyesi aday adayı oldu, Selami Yeşilyurt Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye için bir şans olduğunu vurguladı, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanlığı Av.Ümit Çoban ile yeni bir oluşumla Maltepe’de Ak Parti Ailesini Kucaklayacaktır dedi. Selami Yeşilyurt Ak Parti Maltepe ilçe başkanı Av.Ümit Çoban yönetiminde Maltepe ilçesindeki küskün ve kırgın olan partilileri bir araya getirecek birlik beraberliği sağlayacaktır dedi. Selami Yeşilyurt Mahalle birim başkanları ile sandık kurulları oluşturularak, Cumhurbaşkanlığı seçimleri hazırlıklarının sürdüyüyoruz, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah’ın izniyle Çok Güçlü Halk Desteğiyle Cumhurbaşkanı yapmak için çalışıyoruz dedi. Selami Yeşilyurt Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kendisini halkına adamış, Hizmet adamı olduğunu ,kendisini halkına adadığını, Hayal bile edilemeyenleri gerçekleştirdiğini, yapılmayanları yaptığını,eşi benzeri bulunmaz bir dünya lideri olduğunu iddia etti., Bizler Maltepe’de Onun neferleri, ve Temsilcileriyiz dedi. 1950 Yılında Çok Partili sistem Hayata Geçtikten Sonra Her 10 yılda bir Darbe yapılan Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde geçen 12 yıllık sürede ülke ekonomisini şaha kaldırdığını belirtti. Halk Chp’nin adında Ak Partinin arkasında vardır: Selami Yeşilyurt Chp’nin adında, Ak Parti’nin Arkasında Halk‘ın bulunduğunu söyledi, Bu Halk Recep Tayyip Erdoğan’ı tüm karalamalara rağmen Bağrına basmış ve seçimlerde destek vererek bunu kanıtlamıştır,10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de bu Yüksek Bir Oranla İlk Turda tescillenecektir dedi. 11 Ağustos sabahı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olduğu bir Türkiye göreceklerini ifade etti ve Allah bunu nasip edecektir,buna yürekten inanıyorum dedi. Maltepe’de Artık Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak: Halkımızın Gönüllerine Taht kurmuş Biz Çok Büyük bir Aileyiz.
Tüm Yüreği Sevgi Dolu İnsanların; Ailesi ve Sevdikleriyle Birlikte Nice Bayramları Bir arada Geçirmelerini dilerim. Tüm İslam Aleminin Ramazan-ı Şerifleri ve Ramazan Bayramı Mübarek Olsun dedi.
601 Toplam görüntülenme, 1 Bugün