Maltepe Zümrütevler Spor Kulübünn kurucuları Başkanı Zafer Yıldırım ve Muhtar Serkan Aslan Maltepe Belediyesi İmar müdürü Haydar Battal’ı ziyaret ettiler.
Maltepe Zümrütevler spor kulübüne tesis yapılabilecek uygun yer aranıyor:
Kuruluşu Tamamlanan Maltepe Zümrütevler spor kulübü başkanı ve Mahalle Muhtarı Serkan Aslan Maltepe Belediyesi İmar Müdürü Haydar Battal’ı ziyaret ettiler,
Zümrütevler Mahallesinde spor tesisleri yapımına uygun alanları tespit ederek girişimde bulunmak için yapmaları gereken işleler konusunda bilgi aldılar.
Maltepe Belediyesi İmar Müdürü Haydar Battal Zümrütevler mahallesinde gençlerin spor yapabilmeleri için gerekli olan spor tesislerime uygun alanları gösterdi.
Yapılması gereken işlemler ile ilgili bilgiler verdi.
Maltepe Zümrütevler Spor Kulübü başkanı Zafer Yıldırım ve kurucu üye Serkan Aslan İmar Müdürü Haydar Battal’ın verdiği bilgiler doğrultusunda girişimlerde bulunmak için Yönetim kurulu ile birlikte çalışmalara başlayacaklarını söylediler.
Maltepe ilçesinin en büyük mahallesi Zümrütevlerde böyle bir girişimi başaracak olanların tarihe geçeceklerini düşünüyorum,
Bir aklı evvelin adımı vererek bana Hain yakışltırması yapmasına da gülüp geçiyorum,
zeka seviyesi düşük olduğuna inandığım bu zat’ın kendi beceriksizliklerini başkaların kısa sürede yaptıklarını kıskançlık olarak görmesine bağlıyorum,
Maltepe Zümrütevler spor kulübünün kısa zamanda geldiği bu noktayı Kıskananlar çatlasın demekten kendimi alamıyorum.
Çapsızlık böyle bir şeydir işte insana kıskançlıktan yanlış şeyler yaptırır.
Kadir Küçükay ile uğraşanlar şimdi Karacaahmet’te diyorum.
626 Toplam görüntülenme, 2 Bugün