Ataşehir Çamoluk Spor Kulübü Başkanı Ekrem Köse Alemdağ Spor Kulübü Başkanı Faruk Erenoğlu^na Teşekkür etti.
Ekrem Köse Teşekkür Etti.
Sal ligi 3.grupta mücadele eden Ataşehir Çamolukspor kulübü başkanı Ekrem Köse ,Alemdağ stadında oynadıkları Alemdağspor maçı ve sonrasında Yaşananlar sırasında gösterdiği olgunluk, centilmen davranışlar sergileyen Alemdağ spor kulübü başkanı Faruk Erenoğlu’na teşekkür etti .
Başkan Köse Sahada yaşananların sahada kaldığını düşündüğünü, olmaması gerektiğini ancak yaşandığını ve bittiğini, Alemdağ spor kulübü başkanı Faruk Erenoğlu’nun kendisine yakışanı yaptığını, beyefendi kişiliği ile tanıdığı Başkan Faruk Erenoğlu’nun Amatör futbol camiasında sevilen sayılan saygı duyulan ,örnek alınması gereken bir başkan olduğunu belirtti.
Ataşehir Çamolukspor kulübü olarak hedefleri olduğunu, bu hedefleri gerçekleştirmek için çalıştıklarını vurguladı ve iyi bir takım olduklarını ifade etti.
Başkan Ekrem Köse Ataşehir Çamoluk spor takımının her maça kazanmak için çıktığını ,Sal ligi 3.gruptna şampiyon olarak play off grubuna kalmak istediklerini söyledi.
Alemdağ maçını geride bıraktıklarını,Bu hafta Başıbüyük stadında Reşitpaşa ile çekişmeli bir müsabaka oynayacaklarını,bu maçın hazırlıklarına başladıklarını açıkladı.
300 Toplam görüntülenme, 2 Bugün