Maltepespor kulübünün 3 yıldır sosyal tesisi olarak kullanılan binanın kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılacağı için boşaltılacağı belirtildi.
Sosyal tesisler yıkılıyor:
Maltepespor kulübünün 2 yıldır Futbolcuların ve hocaların kaldığı sosyal tesisler olarak kullanılan binanın kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılacağı ve inşaata başlanacağı belirtildi.
Bina sahibinin sezon içinde boşaltılmasını istediği ancak Maltepespor yönetiminin mayıs ayında sezon bitiminde boşaltılabileceği sözü verdiği, bu sebeple de boşaltılacağı ifade edildi.
2 yıldır Maltepesporlu futbolcuların konakladıkları sosyal tesis olarak kullanılan binanın boşaltılması Mayıs ayı sonunda yapılacak olan olağan kongrede seçilecek yeni başkan ve yönetim kuruluna yeni sosyal tesis temin etme zaruretini ortaya çıkarıyor.
Yeni yönetimin 2017-18 sezonun başlangıcına kadar sosyal tesisler konusunu çözmek için girişimde bulunmaları gerekiyor.
556 Toplam görüntülenme, 1 Bugün