Elif Erol Mali Müşavirlik firması ortağı Recep Köse Tam bir Galatasaray Fanatiği
Maltepe’de Mali Müşavirlik firması bulunan Recep Köse hastalık derecesinde bir Galatasaraylı
Recep Köse çocukları ile birlikte
Galatasaray Fanatiği Recep Köse:
Elif Erol Mali müşavirlik firması ortağı Recep Köse’nin fanatik bir Galatasaraylı olduğu her gün giydiği kıyafetlerden anlaşılıyor,
Recep Köse 5 kardeşin içinde tek Galatasaraylı olduğunu,abilerinin hepsinin Fenerbahçeli olduklarını küçüklüğünde yediği dayakların kendisini yıldırmadığını ve Galatasaray taraftarı olmaktan gurur duyduğunu söyledi.
Çocuklarının da Galatasaraylı olduğunu ifede eden Recep Köse işi icabı vergi dairelerine Galatasaray forması ile gittiğini bilhassa Fenerbahçeli Memuurlar tarafından kızdırılmaya çalışıldığını ama yçne de işlerinin yapılmasında kolaylık gösterildiğini belirtti.
Bazı Memurların kasıtlı olarak işlerini zora soktuklarını ama şaka da olsa bu tacizlere maruz kaldığını vurgulayan Recep Köse Galatasaraylı olmanın BİR ayrıcalık olduğunu söyledi.
613 Toplam görüntülenme, 1 Bugün